Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΚΟΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ !!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες απο το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, πατέρας ξυλοκόπησε την κόρη του γιατί ήθελε να λάβει μέρος στίς εκλογές. Η θυγατέρα έδωσε το λόγο της σε έναν απο τούς τέσσερις συνδυασμούς ύστερα απο παρότρυνση του συζύγου της, αλλα ο μπαμπάς είχε άλλη άποψη. Ο πατέρας δέχθηκε απειλές, για την δουλειά του απο την αντίπερα όχθη και αποφάσησε να τα βάλει με την κόρη του. Τελικά τι απόγινε δεν μάθαμε, ελπίζουμε πάντως η κόρη να έκανε αυτό που έλεγε η καρδιά της και όχι το χέρι του πατέρα της ...... 
Υ.Γ. Θα μάθουμε και θα σας πούμε έχουμε πράκτορες παντού !!!!

2 σχόλια:

  1. pes ta pragnata opos exoun,pio eine to horio kai pios dimarhos apilise ton patera pou telika xilokopise tin kori tou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψίθυροι λένε οτι το κορίτσι ήθελα Σολδάτο αλλά ο μπαμπάς Αποστολάκη. Αν είναι αλήθεια, αυτά είναι τα αποτελέσματα των πιέσεων του Γεωργίου-Θεοδώρου. Θα έπρεπε να σέβεται τουλάχιστον τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να επιλέγει υποψηφίους για να διχάσει συγγενείς , κυρίως οικογένειες. Αλλά΄ο εκνευρισμός έχει πάντοτε αντίθετα αποτελέσματα : άντε να ακούσει ποτέ η κοπέλα το πατέρα της και να ψηφίσει Γιώργοθόδωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή